UPDATE. Adrian Torma, din nou la Tribunal! „Pentru că nu am stat obedient în fața unor oameni politici lipsiți de scrupule”

Primarul de la Moldova Nouă continuă să lupte pentru dreptul de a candida în 27 septembrie. Tot în fața instanței. 

„Suntem cu toții martorii unei tentative de «asasinat politic» din partea unor oameni care se hrănesc cu negativ, cu răutate, plini de orgoliu și mândrie. Am încercat să mențin o stare de calm în jurul meu, deși am fost provocat constant de săgețile «maronii» trimise de galbeni și anticreștini useriști, am trăit experiența trădărilor unor oameni «mici» care se gândesc doar la o pungă cu «arginți» și am simțit cum, constant, în jurul meu «bântuie» posibilitatea unor alte tentative de denigrare, chiar și mai grave, la adresa mea, dar și a familiei mele”, spune Adrian Torma.

Primarul de la malul Dunării a apelat la câteva fraze din filmul „De ce eu?”, bazat pe povestea reală a procurorului Panait:

‼️pentru că nu am stat obedient în fața unor oameni politici lipsiți de scrupule;
‼️pentru că am avut curaj să „elimin” grupul de interese care cangrena instituția primăriei;
‼️pentru că am avut curajul să lupt cu dârzenie pentru oraș și nu pentru interesele de grup;
‼️pentru că am promovat performanta în detrimentul nepotismelor;
‼️pentru că am crezut în noua generație ca mentalitate, nu în „neocomuniștii” ascunși prin toate partidele;
‼️pentru că am avut curaj să spun NU, am fost atras în capcane politice ale unor grupuri de interese;
‼️pentru că am avut curaj să lupt cu mentalități care țin România pe loc de 30 de ani.

Adrian Torma dezvăluie că astăzi are o ultimă înfățișare la Tribunalul Caraș-Severin, acolo unde a mers „cu adevărul și cu o decizie a Judecătoriei Reșița care îmi este favorabilă și îmi dă dreptul să candidez, așa cum a decis Biroul de Circumscripție Moldova Nouă în data de 19 august 2020”.

Primarul social-democrat speră ca astăzi democrația să învingă și să i se dea dreptul constituțional să candideze.

UPDATE, ora 17.50

Instanța a rămas în pronunțare în privința apelului declarat de PNL Caraș-Severin împotriva deciziei Judecătoriei Reșița prin care Biroul de Circumscripție Nr. 6 Moldova Nouă e obligat să accepte din nou candidatura lui Adrian Torma.

(E)