Adrian Pau, deputat Pro România: „Marius Craina, un om de calitate, sacrificat de PSD pentru ca partidul să-și acopere minusurile”

Partidul Pro România, Filiala Timiș, este de părere că actualul manager al Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, este doar un cal de bătaie pentru PSD Timiș, dacă va decide să candideze pentru funcția de primar al Timișoarei din partea partidului condus de Liviu Dragnea. Pe de-altă parte, consilierul local PSD, Luminița Țundrea, spune că o decizie definitivă în privința candidatului PSD pentru Primăria Timișoara nu a fost încă luată.

„Marius Craina, un om de calitate, sacrificat de PSD pentru a-și acoperi minusurile. L-au adus să-și acopere neajunsurile și să ridice scorurile pe Timișoara, care în toate sondajele nu sunt încurajatoare”, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, deputatul Pro România, Adrian Pau. Potrivit acestuia, partidul pe care îl reprezintă a purtat și el discuții cu actualul manager al Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, pe care l-ar fi dorit candidat pentru funcția de primar al orașului de pe Bega din partea Pro România.


„Marius avea și alte opțiuni, poate fi un candidat bun, dar îi va fi greu să facă acest pas din partea PSD. A căzut într-o capcană. Dacă voia să facă acest pas, trebuia să aștepte până după alegerile din mai. Acest rezultat va fi acum legat de persoana lui. Am convingerea că și Pro România se va bate pentru Primăria Timișoara. Am pierdut un potențial candidat, Marius Craina putea să fie candidatul nostru, nu vă ascund că la un moment dat au fost discuții pe această temă”.

Cărțile nu sunt însă făcute nici în PSD Timișoara pentru candidatul la Primărie, susține consilierul local PSD, Luminița Țundrea. „Marius Craina este o primă opțiune, o să mai lansăm intenția noastră pentru un candidat la Primărie, dar alegerile locale nu sunt prioritatea acum pentru PSD. Noi ne-am mobilizat pentru europarlamentare”.