Adrian Pau atacă USR! „Despre omul nou au discutat Hitler și Stalin!”

Adrian Pau l-a comparat pe candidatul USR la Primăria Timișoara cu Hitler și Stalin! Liderul Pro România Timiș nu înțelege ce poate să îl recomande pe un nou venit în politică.

Deputatul Adrian Pau este sceptic cu privire la discursul de campanie al lui Dominic Fritz. Useristul s-a remarcat pe rețelele de socializare prin pozițiile sale pro-mediu și programul său de dezvoltare durabilă. Liderul Pro România sancționează refuzul useriștilor de a critica fabricile responsabile de poluarea din oraș. Adrian Pau merge mai departe și îi provoacă pe parlamentarii USR să declare Parlamentului European că nu vor pensii speciale. „Discutăm despre sala polivalentă, stadion, calitatea aerului și câteva probleme pe care nici astăzi nu le rezolvăm. Discutăm despre faptul că trebuie să judecăm într-un fel în România și în alt fel în afară. Discutăm despre calitatea aerului dar nu l-am auzit pe domnul Fritz să spună ceva despre Continental pentru că nu poate să deranjeze finanțarea pe care o are din partea comunității germane. Aș vrea să aud parlamentarii USR mergând la Uniunea Europeană și să spună că nu trebuie să aibă pensii speciale. I-am spus și domnului Fălcoi că dacă fac treaba asta mă gândesc dacă mai rămân în Pro România”, a comentat deputatul.

Atacurile lui Pau nu s-au oprit și a comparat ideile lui Dominic Fritz cu cele ale lui Adolf Hitler. Parlamentarul spune că atât Hitler, cât și Stalin au fost oameni care nu au mai făcut politică, dar erau convinși că sunt pe drumul corect. „Aș vrea să îl văd ce îl recomandă pe candidatul USR să candideze la Primăria Timișoara. Are un proiect, a avut un film de prezentare foarte bun, este o persoană care nu a făcut politică. Despre omul nou în politică au discutat odată Hitler și Stalin. Și ei credeau că fac lucruri bune. Aceasta este teoria omului nou. A fost promovată de doi monștri ai istoriei moderne”, a declarat liderul Pro România.

Cu toate că nu simpatizează cu ideile useriștilor, liderul Pro România consideră că USR trebuie să existe pentru că tinerii au încredere în partidul creat în 2016. Adrian Pau spune că modul în care useriștii își gestionează bucătăria internă seamănă mai mult cu rețetele pesediste, decât cu modul modern de a face politică. „Este o necesitate, trebuie să existe acest partid al tinerilor, însă nu trebuie să fie confiscat de anumiți poli de interese. Într-o parte își contestă singuri alegerile, într-o parte nu știu cum să facă să câștige și să fraudeze alegerile în partid. Se pare că au luat metehnele PSD-ului, decât metehnele moderne pe care le așteaptă tinerii. Ar fi păcat să ne batem joc pentru că tinerii cred în acest partid și cred că trebuie să fie un partid al lor”, a încheiat Adrian Pau.

banner 970 x 250