Cadavru mumificat, descoperit într-un apartament din Timișoara!

explo 1000x200

Cadavrul mumificat al unui bărbat de 64 de ani a fost descoperit, astăzi, într-un apartament din Timișoara. Vecinii spun că bărbatul nu și-a mai ridicat corespondența de la sfârșitul anului 2017 și nici nu a mai fost văzut.

Poliția Timiș a fost sesizată de un bărbat de 56 de ani, rudă a bărbatului mort, că nu l-a mai văzut pe acesta de foarte mult timp. Polițiștii au intrat în locuință și, într-o cameră, au găsit cadavrul bărbatului, mumificat.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani. Nu are aparținători. Un verișor al său, un bărbat de 56 de ani, a sesizat organele de poliție cu privire la dispariția lui. A spus că nu l-a văzut de foarte mult timp. Nu știm să spunem cu exactitate de când nu a mai fost văzut. Colegii au fost la apartament, iar într-o cameră au fost găsite mai multe oseminte umane, care au fost ridicate și predate către IML”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Poliției Timiș.

Vecinii spun că bărbatul găsit mort în apartament nu și-a mai ridicat corespondența și nu a mai plătit întreținerea de la sfârșitul anului 2017, când se presupune, de fapt, că ar fi decedat. Timișoreanul nu are familie și nici rude apropiate.

Medicii legiști urmează să studieze osemintele ridicate pentru a determina când a murit bărbatul. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

banner 970 x 250