Adrian Orza, susținut de PSD pentru Primăria Timișoara! „Știe și înțelege ce înseamnă să conduci un oraș”

untitled design set 970x90 px

PSD Timiș vrea să meargă alături de Adrian Orza la Primărie. Social-democrații l-au mandatat pe Alfred Simonis să negocieze posibila alianță cu candidatul deja anunțat. Pesediștii spun că renunță la orgolii și nu propun un potențial primar din interiorul partidului.

Administrare pe interese, circ, haos, demagogie și lipsa de respect pentru cetățean sunt caracteristicile enumerate de PSD pentru a descrie mandatul lui Nicolae Robu. Social-democrații spun că este necesară schimbarea primarului pentru ca imaginea orașului să nu se mai degradeze și să-și atingă potențialul de dezvoltare. Pentru a crește șansele unei schimbări, PSD nu și-a desemnat un candidat propriu pentru Timișoara și anunță disponibilitatea de a-l propulsa pe Adrian Orza în scaunul de primar.

Alfred Simonis a primit mandat de la Biroul Politic Județean să discute cu Adrian Orza în vederea susținerii pentru Primărie. Social-democrații consideră că Orza este singurul candidat care are experiență în administrația publică locală și înțelege ce înseamnă conducerea orașului. „Administrarea unui oraș trebuie făcută de și cu oameni competenți. Adrian Orza știe și înțelege ce înseamnă să conduci un oraș. Deocamdată este la nivel de intenție, în măsură să deschidem drumul unor discuții concrete despre posibilitatea să-l susținem în aceste alegeri pentru funcția de primar al Timișoarei. Dincolo de orgolii și mize politice, considerăm că Timișoara trebuie să aibă prioritate”, a declarat Alfred Simonis.