Adrian Dacica lasă Primăria Reșița pentru Camera Deputaților!

Viceprimarul liberal a trecut peste eșecul de la alegerile parlamentare din decembrie 2016 și e tentat să încerce din nou să intre în Parlament.

Prezent în Redacția Express de Banat pentru obișnuitul interviu live de marți seară, Adrian Dacica a vorbit deschis despre momentul alegerilor parlamentare de acum doi ani, când a țintit un loc de deputat pe listele PNL Caraș-Severin, și a recunoscut totodată că, peste doi ani, va candida din nou.

„A fost un trend național. Eu nu îmi doream expres să intru în Parlament. A fost o muncă foarte grea de echipă, nu am reușit să ne implicam toți 100%. Din punctul meu de vedere, campania electorală pe care am făcut-o noi nu a fost ok”, a explicat viceprimarul Reșiței, fără să vorbească despre eventuale trădări în partid sau neimplicare, așa cum se vehicula în cercurile liberale imediat după alegeri.

Dacica așteaptă o altfel de strategie a liberalilor la parlamentarele din 2020, strategie care să-l propulseze în Parlamentul României. „Îmi doresc să mai încerc deoarece sunt foarte multe lucruri pe care doresc să le schimb, mai ales în domeniul sportului. Suntem de 27 de ani în cădere liberă. Nu avem o strategie, tinerii nu mai fac sport, specialiștii au plecat, nu mai sunt în țară. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, legislația nu-i ajută pe cei care lucrează în performanță, nu este normal ca unul care lucrează în performanță să aibă același salariu cu unul care stă la catedră”, a spus Dacica.