„Eu nu puteam să spun că voi face din Reșița în doi ani nu știu ce super oraș!”

La aproape doi ani de la alegerile locale, când a pierdut Primăria Reșița în favoarea lui Nelu Popa, social-democratul Ioan Crina a dezvăluit pentru expressdebanat.ro motivele eșecului: n-ar fi putut să mintă!

„Eu veneam din poziția de primar, de fapt, eram viceprimar cu atribuții de primar, și nu putea minți, nu puteam spune ceva ce nu era real, nu puteam să promit oamenilor, eu cunoșteam bine ce se poate face și ce nu se poate face. Eu nu am putut să folosesc în campania electorală de atunci proiecte care nu-și aveau finalitate, nu puteam. Eu nu puteam să spun că voi face din Reșița în doi ani de zile nu știu ce super oraș”, a afirmat actualul consilier județean în timpul interviului live acordat pentru Express de Banat.

Ioan Crina s-a legat și de un aspect ce îi era imputat la acea vreme de contracandidatul Nelu Popa, și anume, lipsa de transparență. Acum rolurile s-au inversat, Crina fiind cel care acuză modul de lucru din Primăria Reșița, condusă astăzi de Popa. „A fost o întreagă teorie cu Primăria Reșița închisă, că nu sunt informații. Atunci m-am străduit enorm să aduc la cunoștința reșițenilor efectiv ce se întâmplă în Primăria Reșița. Am pus pe site toate contractele care erau în derulare, cu toți partenerii, am făcut conferințe de presă lunar, cu presa de față, cu întrebări, am prezentat proiectele. Uitați-vă acum pe site, nu e nicio informație legată de contractări. Oamenii sunt dezorientați, astăzi nu mai dăm subvenții la pensionari, peste o lună de zile revenim la chestiunea asta, astăzi mărim chiriile la chioșcuri, peste două săptămâni de zile revin. Asta dă dovadă de neprofesionalism. Adică prima dată iei măsura, nu știi se întâmplă, vezi că se întâmplă rău și atunci corectezi”, a acuzat social-democratul.