Adrian Cican respectă decizia Instanței: „Deschid chioșcul, dar îl închid la loc!”

Managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș va respecta legea și se va conforma deciziei Tribunalului Caraș-Severin în ceea ce-l privește pe Petru Albai. Adrian Cican declară însă, că lucrurile nu sunt tocmai simple și nu vor rămâne așa.

Șeful Spitalului din Caransebeș spune că îi va deschide chioșcul lui Petru Albai, însă cel mai probabil că îl va închide la loc pentru că nu-i va reînnoi contractul pentru utilități pe 2020:

Voi respecta Decizia Instanței, acea Ordonanță Președințială, dar racordarea la curent și apă nu va fi posibilă decât după ce își va contoriza individual consumul. Domnului Albai i s-a expirat contractul pentru utilități la 31 decembrie 2019 și eu nu îl voi reînnoi cu un consum la paușal, fără să aibă ceas de curent, separat de spital și apometru la apă. Calculele făcute până acum, de ani de zile sunt pur estimative, așa se face că el pe anul trecut a plătit pe tot anul, ca să înțelegeți 483 de lei la curent, în condițiile în care el are vitrine, acolo, copiator xerox, aparatură care consumă”, a declarat Adrian Cican.

Adrian Cican a vorbit și de renegocierea chiriei pentru spațiul din spital care aparaține omului de afaceri Petru Albai și mai mult, în avizul de la Direcția de Sănătate Publică chioșcul nu mai există în documentația depusă la Ministerul Sănătății pentru deschiderea Ambulatoriului.

CITEȘTE ȘI:

publicitate ziar expresb 1000x100

„Muşuroiul” stârnit de Adrian Cican, un foc de paie! Petru Albai rămâne deocamdată cu chioşcul in Spitalul Caransebeş