„Muşuroiul” stârnit de Adrian Cican, un foc de paie! Petru Albai rămâne deocamdată cu chioşcul in Spitalul Caransebeş

Judecătoria Caransbebeş decide că managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș Adrian Cican a greşit când i-a sigilat chioşcul lui Petru Albai. Patronul magazinului mixt şi-a redobândit drepturile în Instanţă.

Tribunalul Caraș-Severin a admis apelul şi a înclinat în favoarea lui Abai Ordonanța Preşedinţială pentru repunerea în drepturi, după ce Adrian Cican i-a pus sigiliu în noaptea de Revelion pe chioșcul din interiorul Spitalului. Decizia este definitivă. În primă instanță Judecătoria Caransebeș a dat câștig de cauză conducerii spitalului, însă apelul a fost câștigat de către Petru Albai:

Nu am fost concludent la prima înfățișare, pentru că nu sunt obișnuit să umblu prin instanțe de judecată, dar la apel la Tribunalul Caraș-Severin Caraș-Severin a decis în favoarea mea. Cred că s-a făcut dreptate, eu am crezut în Justiție. Nu se poate să umilești pe cineva în halul în care a încercat să ne umilească managerul Adrian Cican”, ne-a declarat patronul chioșcului, Petru Albai.

Judecătoria Caransebeș obligă conducerea Spitalului să-i permită accesul în spațiul identificat ca magazin mixt în suprafață de 19 m.p. și 15,20 m.p. cale de acces cu destinația hol de la parterul Spitalului, până la soluționarea cauzei civile nr 25/208/2020, aflată pe rolul Judecătoriei:

Eu am contestat în Instanță sigilarea magazinului și am depus această Ordonanța Preşedinţială, care acum îmi dă dreptul să-mi desfășor activitatea până când se va da o soluție definitivă la contestația mea. Acum prin această decizie a Instanței domnul Adrian Cican trebuie să revină la situația anterioară punerii sigiliului pe magazinul meu și să-l reconecteze la utilități și să înlăture prelata care acoperă fereastra magazinului”, ne-a declarat Petru Albai.

De asemenea Conducerea spitalului trebuie să plătească cheltuieli de judecată în sumă de 1040 de lei. Menționăm că spitalul avea contract cu firma lui Petru Albai până în luna octombrie.

gif card de energie dacus 1000x100

CITEŞTE ŞI:

Adrian Cican „a stârnit mușuroiul” în spitalul din Caransebeș