Adrian Cican nu se lasă! Joacă o nouă carte în relația cu Consiliul Local Caransebeș

Adrian Cican contestă hotărârile Consiliului Local cu privire la modificarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș. Este modul directorului de a-și impune planul de management adoptat pentru redresarea unității medicale.

Conducerea Spitalului a demarat procedurile prealabile de atacare în contencios administrativ a celor două hotărâri de Consiliu Local, prima din luna octombrie, care este cu dedicație pentru spațiile ne-medicale și a doua de la finalul de an, cu dedicație pentru un anumit doctor, spune Adrian Cican:

Prima hotărâre contestată este cea prin care ni se impunea să prelungim contractele pentru spațiile în care nu se desfășoară activitatea medicală, în aceleași condiții ca și contractul actual, ceea ce este ilegal și anti-concurențial și se aduc prejudicii bugetului local. Este vorba de chioșcul comercial de la intrarea principală în Spital ce aparține domnului Albai și spațiul unde se prepară hrana unde avem o chirie mulțumitoare. A doua hotărâre pe care o atacăm în contencios administrativ este cea din 30 decembrie prin care consilierii ne obligă pe noi ca să angajăm personal medical, să mărim numărul de paturi să ținem un anumit compartiment pentru că o doctoriță are implicații politice. Suntem obligați să ne îndreptăm împotriva acestor două hotărâri. Noi am înștiințat prima dată Instituția Prefectului prin care rugăm atacarea acestor două hotărâri pentru că Prefectura are dreptul într-o perioadă de 6 luni de zile să atace orice hotărâre de consiliu. Dacă Instituția Prefectului nu va lua măsurile de a ataca în contencios administrativ cele două hotărâri, o facem noi.”, precizează managerul Adrian Cican.

CITEȘTE ȘI:

Răfuiala pentru Oftalmologia de la Caransebeș continuă. Adrian Cican, înverșunat de afirmații stupide!

Managerul Cican trece și peste plângeri penale! Chioșcul liberalului Albai dispare!