Angajaţii UCMR, vinovaţi de falimentul uzinei!

explo 1000x200

Invitat la televiziunea sa de casă, fostul boss de la uzina reşiţeană nu şi-a asumat nicio vină pentru actuala situaţie a companiei. În schimb, i-a numit pe cei care, în opinia sa, se fac responsabili de un posibil „genocid economic”.  

Prezent în studioul televiziunii locale care-l ridică în slăvi şi pe care se zvoneşte că ar urma să o preia cât de curând, Adrian Chebuţiu a avut o poziţie mai mult decât interesantă atunci când a fost rugat să comenteze situaţia actuală a UCMR-ului pe care l-a manageriat după privatizare. „Cred în UCMR şi în momentul acesta. Acela care va genera eşecul sau falimentul acestei companii se face vinovat de un genocid economic. Acela poate fi un acţionar, poate fi statul printr-o politică economică nepotrivită, poate fi conducerea executivă a uzinei, chiar angajaţii uzinei care nu sunt capabili să livreze calitate şi productivitate la nivelul la care piaţa le cere la un moment dat. Situaţia UCMR de astăzi vine ca urmare a unor decizii, din punctul meu de vedere, pripite”, a afirmat Chebuţiu.

Cine e Chebuţiu?!”

Administratorul judiciar al UCMR, Remus Borza, a replicat în termeni duri şi l-a desfiinţat, practic, pe „singurul om de afaceri adevărat din Caraş-Severin”, aşa cum a fost numit de presa obedientă. „Nu am nicio reacție vizavi de declarația acestui om. Nu este nici Vosganian, nici ministru. Cine este el?! Nu vreau să spun decât că hoțul strigă hoțul. Este o maximă ipocrizie câtă vreme el este principalul vinovat de insolvența UCMR și de activarea datoriilor istorice. Să vii acum și să dai lecții de management și de moralitate?! E absurd!”, a replicat Borza.

banner 970 x 250

Comments

 1. sexe says:

  Ce e adevarat, e adevarat. Chebutiu NU A CERUT INSOLVENTA uzinei si poti sa incerci tu sa spui ce vrei.

 2. Dani says:

  Va e ciuda pe Chebutiu ca nu depinde de voi si nu e lingau. Are tupeu, face lucruri si nu va da spaga. Bine face!

 3. gogu says:

  :::::::::::::::::::::::::::::::::::LAI VISAT IARA PE CHEBUTIU ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; CIND MAI VISEZI SI PE ALTU ,,AUZI EU CRED CAL IUBEST

 4. Marian Vender says:

  Nu zau? L-ai sunat tu pe Borza. Ma lasi…… ai inregistrarea
  Mai jos ai ce a spus Chebutiu http://www.btv.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=54:815&catid=37:emisiuni&Itemid=53
  Tu ce dai?

 5. Marian Eftimie says:

  Chiar daca este un papagal, Borza stie ca problema cu UCMR-ul tine de ministerul energiei nu de Vozganian. Deci nu ai vorbit cu el!!!!!!!

 6. Anca says:

  Bine ca ziaristii si avocatii dau lectii de management si moralitate. Borza lichideaza societati, lasa oameni pe drumuri si ia bani din ce distruge. Chebutiu da salarii pana una alta.

 7. Firu says:

  Bine ca isi face Cornelia treba ca sa ai ce scrie. Cat ne mai tii, un an cu comentarii. Obiectivule scriene de ce nu a venit primarul in emisiune la Dunareanu sa putem sa ii punem intrebari. Ei tu esti cu primarul si ei sunt cu opozitia.

 8. adi says:

  nu stiu de ce, dar am impresia ca Firu, Anca, Marian, Gogu, sexe si Dani sunt una si aceeasi persoana….sa fie el? marele om de afaceri? nuuuuu, probabil doar un suporter infocat.