Adrenalina are de acum un nou nume: Parcul de aventură „Gozna-Vulturi”

casinoherculane by sungarden

Plaja, cocktailurile și petrecerile se îmbină perfect cu senzațiile tari, din singurul parc de aventură din Caraș-Severin, nu departe de Reșița.

La doar 700 metri înălțime față de bine-cunoscuta locație, Casa Ponton Baraj, de la Văliug, chiar în inima pădurii, poți de acum să îți petreci altfel weekendurile. Vrei să ieși din zona de confort, să iei o p0auză de la soare, biciclete și de la peisajele de pe Ponton?  Nu te oprește nimic să vizitezi parcul de aventură „Gozna-Vulturi”, care de acum și-a deschis porțile pentru pasionații de senzații tari și aventură la maxim.

Pe o suprafață de 150 metri liniari, la o înălțime de 4 metri de la sol sunt așezate cele 10 elemente pe stâlpi: butuci suspendați, trapez, platforme, poduri din coardă, ingredientele perfecte pentru a începe distracția în noul parc.

Dacă sunteți pregătiți de distracție, atunci telescaunul de la Ponton este perfect pentru a urca în parc, sau de ce nu, chiar și o plimbare pe jos este indicată în aer curat. Prețul pentru un traseu parcurs de copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, este de 30 lei/pers, iar pe adulți, un traseu complet îi va costa 40 de lei.

Vara se apropie și de data aceasta nu vine singură

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Chiar dacă planurile de viitor cuprind și introducerea unei tiroliene, a unui nou traseu pentru copii și extinderea programului de vizitare a parcului, în momentul de față distracția este doar pe weekend:

  • Vineri și sâmbătă între orele: 10.00-18.00
  • Duminică în intervalul orar: 10.00-16.00

Reprezentații parcului oferă garanția siguranței tuturor elementelor din parc și mai ales a unei zile de neuitat în inima pădurii de la Văliug.

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/