Adio insecte dăunătoare în Caransebeș!

explo 1000x200

În condițiile în care căpușele fac zilnic victime ce aglomerează secțiile de urgențe din spitale, Primăria Municipiului Caransebeș vine în ajutorul cetățenilor și organizează, la începutul acestei luni, o acțiune amplă de deratizare.

Peste 1.200 de hectare de teren intravilan din Caransebeș urmează să fie stropite de pe sol și din aer, cu ajutorul elicopterului,  cu substanțe specifice dezinsecției. Compania ce se va ocupa de această acțiune amplă este o firmă renumită la nivel național pentru eficiență. „În urma unor selecții de oferte pentru serviciul de deratizare și dezinsecție, la nivelul Municipiului Caransebeș a fost selectată o firmă cu experiență care efectuează deratizarea în această perioadă inclusiv în Municipiul Timișoara, o firmă care are portofoliu și o reprezentare națională pentru toate aceste procedee”, explică primarul Marcel Vela.

Așadar, elicoptere și autoutilitare vor acoperi întreaga zonă a orașului din aer și de pe sol. Pentru străduțele din parcuri, unde mașinăriile nu au acces, persoane specializate cu dispozitive automate vor intra pe aleile din parcuri ca să finalizeze procesul de deratizare. Mai mult decât atât, în cadrul unei acțiuni ce a avut loc ieri, reprezentanții companiei respective, alături de administrația locală a orașului Caransebeș, s-au întâlnit cu administratorii și președinții asociaților de locatari din oraș, dar și cu câteva companii interesate să contracteze firma pentru deratizare personală. „Am invitat inclusiv firme care doresc să angajeze personal această companie, pentru a-și efectua pe cheltuială proprie dezinsecția și deratizarea. Întâlnirea a fost onorată de toată conducerea firmei și a fost prezentat un film video cu portofoliul și cu alte execuții ale companiei”, a mai adăugat edilul-șef al Caransebeșului.