Adio, haos într-o intersecție importantă din Timișoara! Robu face programul muncitorilor!

Timișoara se confruntă cu problema traficului tot mai intens, iar nordul orașului stă cel mai prost la acest capitol. Primarul Nicolae Robu promite că lucrările de pe Calea Aradului, la intersecția cu Strada Miresei, vor ajuta mult la eliminarea ambuteiajelor din zona Cimitirului Eroilor și Dacia Service.

Zona este una intens circulată, deoarece pe acolo trec toți cei care merg dinspre Calea Lipovei spre Circumvalațiunii și invers, dar și cei care merg dinspre oraș spre Calea Aradului sau în sens invers. „Avem în curs de modernizare pe Calea Aradului intersecția cu Strada Miresei. Acolo, prin intervenția făcută, va ajuta foarte mult traficul. Erau mereu ambuteiaje, ba din cauza celor care virau la stânga, ba la dreapta. Acum, traficul este mult mai bine rânduit, când toată lucrarea va fi finalizată”, promite Nicolae Robu despre lucrare ce se face în paralel cu cea de pe Calea Martirilor.

Edilul spune că le-a cerut expres angajaților de la Societatea de Drumuri Municipale să compenseze orele nemuncite când plouă în zilele senine. „Am cerut SDM-ului să țină piciorul pe accelerație și să prelungească timpul de lucru. Nu e în regulă ca în zilele când plouă să se stea cu ochii la cer și când e soare, să se lucreze doar de la 8 la 16. Se preconizează prelungirea programului, sigur, nu face nimeni abuzuri, dar se lucrează diferit”, a mai spus Robu.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Primarul a precizat că s-a lungit prea mult munca în această intersecție.

Sursa foto: timisoreni.ro

banner maxagro