Adio boli, mituri și înfometare! Natur House sfătuiește cititorii – Slăbiți natural fără înfometare!

untitled design set 970x90 px

Dietele drastice, prin infometare, total nesănătoase, provoacă mii de victime anual, în întreaga lume și asta dorită slabei informări asupra cauzelor, dar și a dorinței de a slăbi cât mai repede într-un timp foarte scurt. 

”Unul dintre dezavantajele majore ale acestui proces este acela că nu aduce rezultate pe termen lung – odată ce ai terminat dieta și reiei alimentația obisnuită, vei reveni cu siguranță și la greutatea inițială” informează specialiștii de la Natur House

Dieta personalizată vă ajută să slăbiți natural fără înfometare! Împreună cu un stil de viață sănatos cele două vă vor ajuta să pierdeți în greutate, dar mai ales să vă mențineți la o greutate optimă! Poate ați observat că dieta pe care a urmat-o prietena sau prietenul nu are nici un efect și pentru dumneavoastră. Este normal să se intample acest lucru deoarece orice organism este unic în felul lui și are nevoie de o abordare individuală.

Cum funcționează dieta personalizată?
Un nutritionist ia în calcul toate aspectele corpului și ale stilului de viașă al pacientului atunci când recomandă o dietă. La fel face și aplicația Dieta Personalizată. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți cât mai exact la întrebările din chestionar. Astfel cu Dieta personalizată puteți slăbi natural, fără
înfometare!

Reguli de bază ale dietei personalizate
Un set minim de reguli stau la baza dietei personalizate! Complementar, în funcție de
parametrii individual (vârstă, sex, înălțime, target, analize medicale) se va crea o dietă unică,
cu rezultate maxime!

publicitate ziar expresb 1000x100

Orar strict de masă, în fiecare zi se va mânca la aproximativ aceleași ore

Respectarea meselor zilnice, trei mese principale și două gustări;
Respectarea intervalului de 3-4 ore între ultima masă și culcare;
Un pahar cu apă plată cu lămâie la temperatura camerei, băut dimineața, pe stomacul
gol;
Trebuie consumate foarte multe lichide, ceaiuri, în funcţie de analize;
Activitate fizică zilnică, adaptată în funcţie de vârstă, sex, temperament

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare zi de sâmbătă vom publica un articol legat de nutriție. De asemenea, fie că sunteți doar curioși sau pentru că aveți cu adevărat probleme de sănătate, specialistul în nutriție Loredana Guran vă așteaptă de luni până vineri la Natur House din Reșița, situat pe Bulevardul Republicii nr. 22, sc. E, parter. Programările se pot face la numărul de telefon 0770 457 030.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/