Ce a făcut Ministerul Sănătății pentru cetățenii din județul Caraș-Severin?!

Deputatul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean – Șomfelean, îi pune în față ministrului Sănătății programul de guvernare al PSD pentru a bifa măcar unul din lucrurile promise și de care să se bucure astăzi sistemul sanitar din Caraș-Severin.  

Parlamentarul liberal i-a adresat o serie de întrebări Sorinei Pintea prin care îi dă ocazia să prezinte ceea ce a făcut Ministerul Sănătății pentru cetățenii din județul Caraș-Severin. Valeria Schelean – Șomfelean amintește de Programul PSD pentru sănătate, în care social-democrații promiteau  „dotarea fiecărui spital județean cu: echipamente de imagistică moderne, echipamente pentru analize de laborator, paturi pentru arși.

„Care este stadiul îndeplinirii angajamentelor făcute în ceea ce priveste Spitalul Județean de Urgență Reșița? Se află Spitalul Județean de Urgență Reșița pe lista spitalelor județene care sunt suținute de Minister pentru diferite proiecte de investiții pentru Reabilitarea / modernizarea / extinderea / dotare? Care sunt aceste proiecte, care este valoarea lor și care este termenul pentru finalizarea fiecarui obiectiv? Care este valoarea investițiilor făcute de Minister pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița defalcat de ani, în anul 2017 și în anul 2018? Care este valoarea investițiilor pe care Ministerul le are în vedere pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru anul 2019 și pentru anul 2020?”, sunt întrebările la care deputatul PNL așteaptă răspunsul ministrului Sorina Pintea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/