Acuze grave aduse poliției „second hand” din Moldova Nouă. Cum se apără Matei Lupu?

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Deși aleșii nu vin cu sugestii pentru împărțirea bugetului, comentariile sunt nelipsite în cadrul ședințelor de Consiliu Local. La cel mai recent plen, de exemplu, un consilier a considerat de cuviință să numească Poliția Locală a orașului „Poliția second-hand”.

Acesta a ridicat câteva probleme, fără a oferi și soluții, e drept! Chiar și așa, consilierul s-a declarat extrem de supărat pe faptul că ar fi auzit, din surse oficiale, că polițiștii ar purta ținută second-hand. Primarul Matei Lupu i-a explicat că administrația a alocat sume de bani pentru dotare și ținute noi, nu pentru investiții la mâna a doua.

Răspunsul însă nu l-a mulțumit pe ales, precizând că polițiștii nu au nici măcar o mașină pentru a se plimba prin oraș. „Sunteți greșit informat. Săptămâna trecută au primit bani pentru ținută. Noi am respectat legea și le-am luat tot ce trebuie. Cu o mașină nu ne putem permite să dotăm serviciul. Am făcut demers să obținem o mașină de la alte instituții ale statului, pentru că ar fi mai bine decât să o cumpărăm. Și mie mi-ar plăcea să avem zece mașini la primărie. Dacă ar fi după mine, le-aș cumpăra biciclete, pentru că ar fi mai necesar să intre pe străzile lăturalnice decât pe străzile principale. În plus, avem un protocol cu poliția orașului, alături de care facem echipe mixte, iar oamenii legii au trei mașini la dispoziție, nu una. Situația financiară este aceasta!”, a precizat Matei Lupu.

promovare banner maxagro

Răspunsul nu l-a mulțumit pe consilier. „Mașină second-hand, ținute second-hand … Poliție second-hand!”, a concluzionat alesul.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/