Urmărire ca-n filme pe străzile județului!

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Oravița, aflați în timpul unei acțiuni pe raza localității Ticvaniu Mare, au oprit pentru control un autovehicul care se deplasa din direcția Giurgiova spre Grădinari.

La efectuarea semnalului de oprire, conducătorul autovehiculului nu a respectat indicațiile polițiștilor, schimbându-și direcția de mers către o stradă laterală a localității Ticvaniu Mare.

Polițiștii au procedat la urmărirea și oprirea în trafic a autoturismului în cauză, stabilind că la volanul acesteia se afla un bărbat de 38 de ani, însoțit de un alt bărbat de 52 de ani, pasager pe locul din dreapta-față, ambii din Oravița.

În urma verificării amănunțite a autoturismului, polițiștii au depistat o armă de vânătoare, iar lângă autoturism, într-un șanț, a mai fost identificată o altă armă de vânătoare.

Cei doi bărbați nu au putut prezenta permisele de port armă, declarând că nu le au asupra lor, însă au recunoscut faptul că armele le aparțin.

Cele două arme au fost ridicate până la stabilirea cu exactitate a stării de fapt. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.