VIDEO/FOTO. Cea mai frumoasă cascadă din lume, vedetă în weekend printre mii de turiști!

explo 1000x200

Căldura de afară a mobilizat turiști din toate colțurile țării să vină în Caraș-Severin pentru a admira Cascada Bigăr. Căderea de apă îmbrățișată de mușchi pare o sursă inepuizabilă de inspirație atât pentru vizitatori, cât și pentru amatorii de fotografie.

Vremea frumoasă, multele grade Celsius și soarele au adus vizitatorii cu autocarele în inima Parcului Național, la Paralela 45, pentru a vizita Cascada Bigăr. Căderea de apă, mai frumoasă ca niciodată în această primăvară, răspândește lumină cu mândrie, sperând că, poate, va oferi o șansă de revigorare turismului din zonă. Animația din zona cascadei este într-o antiteză totală cu ceea ce se întâmplă la câteva sute de metri depărtare. Toate însă au un început!

Reamintim că, după ce The World Geography a plasat Cascada Bigăr din Caraș-Severin primul loc, detașându-se de celelalte prin unicitatea sa, progresiv, numărul vizitatorilor crește de la un an la altul.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667111757941″]

Totodată, de la publicarea topului, edilul-șef al comunei Bozovici s-a apucat de treabă și a încercat să intabuleze locul care se presupune că e parcarea de la Paralela 45. Dar, momentan, acesta este singurul pas făcut! Important, e drept! Asta, pentru că pregătește terenul de atragere a banilor europeni.

Foarte trist însă este faptul că inițiativa vine din partea unui primar de comună cu 3.000 de locuitori, în contextul în care oficialii de la centru s-au arătat total dezinteresați, indiferent de Guvern.

banner 970 x 250