Fiul avocatului Teo Drugărin rămâne arestat!

Drugărin jr. pozează în băiat bun, e fermier, creşte animale, a terminat o facultate şi urmează cursurile unei postliceale, ba are chiar şi o firmă de mansardări, unde lucrează cot la cot cu angajaţii săi, dar magistraţii continuă să-l ţină în spatele gratiilor.

Potrivit procurorului Bucurică de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, în sarcina lui Drugărin jr. s-au reţinut infracţiunile de tâlhărie, şantaj şi violare de domiciliu. Asta, după ce fiul avocatului ar fi ameninţat un cioban că a fost plătit cu 1.000 de lei pentru a-l lichida. Drugărin ar fi exercitat acte de violenţă şi i-ar fi pus cuţitul la gât victimei, cerându-i suma de 1.000 de lei pentru a o lăsa în pace. Parchetul susţine că probele sunt indubitabile, mai ales că, tânărul a fost prins în flagrant în momentul în care primise o parte din suma pretinsă.
Încă 25 de zile de arest
După 30 de zile de arest, Judecătoria Oraviţa a prelungit măsura preventivă cu alte 25 de zile. Drugărin jr. a făcut recurs, dar n-a avut mai mult noroc nici la Tribunalul Caraş-Severin, care a respins calea de atac. Tatăl său, Drugărin senior, a ţinut să demonstreze instanţei că are un copil cuminte, care a accesat 40.000 de euro din fondurile europene prin programul instalării micului fermier la ţară, care merge la şcoală şi dă de mâncare mai multor familii pe care le-a angajat la firma sa de mansardări. Pentru că avocatul Drugărin nu a făcut faţă emoţiilor, în boxa acuzaţilor fiind chiar fiul său, un alt apărător a pus concluzii pentru punerea în libertate a inculpatului Drugărin. Avocatul Stuparu a pus în vedere instanţei faptul că, de fapt, clientul său ar fi victima unui şantaj, că are 200 de oi şi că ar intenţiona să mai achiziţioneze 200 şi, cel mai important, că menţinerea lui în arest ar atrage insolvenţa firmelor pe care le deţine, că angajaţii ar rămâne fără locuri de muncă, iar statul român ar pierde o mulţime de bani pe care Drugărin jr. îi plăteşte ca taxe şi impozite. De data asta, n-a ţinut!

 

Comments

  1. intocmai says:

    este exacta urmeaza o facultate si nici tu nu esti foarte sfinta dca il cunosti indeaproape