„Actuala guvernare nu mai e în grațiile românilor! PRO România e alternativa pe stânga!”

untitled design set 970x90 px

Ion Mocioalcă, secretarul general al PRO România, a deschis ușa partidului pentru social-democrații de valoare care au primit confirmarea în această seară că Liviu Dragnea îi îngroapă pur și simplu!

Fostul lider PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a fost unul dintre principalii contestatari ai lui Liviu Dragnea, iar rezultatele anunțate imediat după închiderea urnelor nu fac altceva decât să-i dea dreptate și să-i ofere prilejul de a lansa noi invitații celor care s-au săturat de Liviu Dragnea. „Prezența a peste 50 la sută dintre români la vot demonstrează faptul că actuala guvernare nu mai este în grațiile lor și că ea trebuie să plece. Mult trâmbițatele procente de 40 la sută ale PSD-ului, nerealizate astăzi, arată ceea ce spuneam în ultimele șase luni, cum că acest partid a fost acaparat de Liviu Dragnea și clientela sa, personaje în care românii nu mai au încredere. Sunt mulțumit de felul în care a arătat exit-poll-ul astăzi pentru Pro România, acest procent de aproape 6 la sută demonstrând că noi suntem alternativa pe stânga și că, din acest moment, așteptăm cât mai mulți pesediști onești, de valoare, să adere la acest proiect politic. Sigur, aceste concluzii pot fi dezvoltate după numărarea ultimului vot, inclusiv a voturilor din diaspora și le cer tututor activiștilor noștri, oamenilor noștri din secții, să fie vigilenți pentru că o fiară rănită este în stare de orice”, a declarat Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Secretarul general al PRO România se declară mulțumit de rezultatul obținut în condițiile în care vorbim de un proiect politic nou și anunță cifre spectaculoase pentru 2020. „Le mulțumesc tuturor cărășenilor pentru prezența la vot și, în mod special, celor care au fost lângă mine, staff-ului PRO România, membrilor de partid care s-au implicat neobosit în această campanie electorală și le promit un scor mult mai bun, poate chiar câștigătror, la alegerile de anul viitor”, a mai spus Ion Mocioalcă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/