Activitatea cu publicul, suspendată la Primăria Giarmata. Mai mulți angajați au Covid-19

Activitatea cu publicul în Primăria Giarmata este suspendată până în 8 ianuarie, din cauză că mai mulți angajați au fost confirmați cu Covid-19 sau sunt în carantină fiind contacți cu persoane infectate. 

„Din păcate, sunt 3 angajați confirmați pozitiv, încă o persoană are simptome și se va testa, iar alte două persoane sunt carantină fiind contacți cu persoane infectate din alte locuri”, a declarat primarul Claudiu Mihălceanu.

Pentru urgențe, locuitorii comunei sunt rugați să apeleze unul din numerele de telefon puse la dispoziție pe pagina de Facebook a primăriei.

leader board 728 x 90 px

Primul caz în cadrul instituției a fost confirmat înainte de Crăciun, iar apoi angajații au intrat în vacanța de sărbători.

„Eu sunt bine, îmi voi face totuși testul pentru liniștea mea și ca îmi pot desfășura activitatea într-un mod cât mai normal. Nu sunt izolat, doar că evit să intru în contact cu alte persoane. În toată primăria se dezinfectează. Mai mult ca sigur vom lucra în schimburi, vom încerca să ne desfășurăm activitatea și după-amiaza ca să nu avem neplăceri în perioada următoare.”, a mai spus primarul.

În Primăria Giarmata lucrează aproximativ 35 de angajați.