Acţiuni ca în Evul Mediu! Criminalul cabalinelor din Ramna a ajuns după gratii

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Practici terifiante ale unui tânăr de 25 de ani din comuna Ramna. În ultima lună, bărbatul a ucis două cabaline, modalitățile folosite ridicând mari semne de întrebare asupra sănătății mintale ale acestuia. În prezent, el a fost reținut de polițiștii cărășeni pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept, și furt calificat.

Utima acțiune de-a dreptul diabolică a tânărului a avut loc în noaptea de 12 spre 13 iulie când acesta ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil, aparținând unui bărbat de 67 de ani, din Ramna, apoi în grajd, de unde ar fi sustras o cabalină.

„Bărbatul ar fi transportat cabalina în grădina unei locuințe dezafectate din comună, ar fi legat-o de picior de un stâlp al unui gard, apoi ar fi lovit-o cu toporul în burtă și ar fi introdus un par din lemn în vaginul animalului, provocându-i decesul”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Caraș-Severin.

De asemenea, din cercetări, s-a stabilit că în data de 23 iunie, bărbatul de 25 de ani ar mai fi ucis în mod asemănător o cabalină aparținând unui alt bărbat din comună.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În ambele cazuri, a fost efectuată necropsia cabalinelor, de către medicii veterinari, în vederea stabilirii cauzelor morții acestora.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs evenimentele.

Sursa foto principal: stirileprotv.ro.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/