Acţiune ad-hoc de igienizare a cascadei Bordânc. Promovarea turistică pleacă de la curăţenie!

publicitate si promovare in ziar

Începe curăţenia de primăvară la una dintre cele mai înalte căderi de apă din Banat: cascada Bordânc – Padina Matei.

Potențialul turistic constituie o componentă esențială a ofertei turistice și o condiție indispensabilă a dezvoltării turismului. Prin dimensiunile și diversitatea elementelor sale, prin valoarea și originalitatea acestora, el reprezintă motivația principală a circulației turistice.

Săptămâna aceasta, marți, 25 februarie, începând cu ora 09.00, toți cei care înțeleg că promovarea unui obiectiv turistic înseamnă, întâi de toate, punerea în valoare a acestuia sunt așteptați să ia parte la o amplă acțiune de igienizare a cascadei Bordânc (colectare de peturi), asta pentru ca locaţia din Clisura Dunării să devină din ce în ce mai ofertantă pentru turiştii din toate colţurile ţării şi nu numai.

Fantastica cascadă se află la aproximativ patru kilometri de ieșirea din Moldova Nouă spre Padina Matei, la sfârșitul unei poteci de circa 400 de metri care pleacă de pe partea dreaptă de la prima curbă de 180 a șoselei Moldova Nouă – Padina Matei – Gârnic (DJ49). Adiacent șoselei se află și o porțiune unde se poate parca!

Din primele informaţii se pare că la această acţiune vor participa reprezentanţi din cadrul mediului de afaceri din zonă (operatori de turism), reprezentanţi ai administraţiei publice locale Gârnic, cei ai Parcului Natural Porţile de Fier, ai Ocolului Silvic Moldova Nouă, precum şi toţi cei care iubesc natura şi frumosul.

Reamintim că, în acest weekend, sâmbătă, 29 februarie,  cascada Bordânc se află pe lista obiectivelor de vizitat în cadrul excursiei de off-road pusă la cale de Iron Gates Adventures.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01