NEWS ALERT. Tabugan s-a întors acasă! În PNL!

untitled design set 970x90 px

Deputatul ALDE, fost PMP, de Caraș-Severin, Ion Tabugan, s-a alăturat astăzi Grupului Parlamentar PNL, cel mai probabil urmând să ocupe un loc pe lista candidaților liberali și la parlamentarele de anul acesta!

Parlamentarul a confirmat pentru expressdebanat.ro că renunță la șefia filialei ALDE Caraș-Severin și că se întoarce în PNL, unde e așteptat cu mare bucurie de președintele Marcel Vela. „Noi nu mai aveam grup parlamentar, eram neafiliați. Am aderat la Grupul PNL. M-am întors acasă, din PNL am plecat, în PNL m-am întors! Am discutat cu Marcel Vela, mă înțeleg foarte bine cu dumnealui, eu voi respecta ierarhia din partid, regulile grupului și sunt convins că voi face echipă bună cu Marcel Vela, cu Nelu Popa, cu toți, pentru că ne știm de mult timp, de 15-20 de ani”, a declarat Ion Tabugan. 

Referitor la prezența sa pe lista PNL pentru alegerile parlamentare, deputatul a spus că, deocamdată, nu are garantat un loc eligibil. Surse liberale susțin însă că tocmai asta a fost condiția lui Ion Tabugan pentru a reveni în PNL, lucru cu care președintele Marcel Vela ar fi fost de acord pentru a întări organizația, precum și pentru a mări numărul parlamentarilor liberali. 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/