Acte de vandalism la Giarmata!

bus 2
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Când nu există respect față de ceea ce ai, iar caracterul lasă de dorit, se nasc actele de vandalism care nu fac cinste nimănui.

Din păcate, există printre noi și cetățeni care nu ne fac cinste, iar Giarmata nu a scăpat nici ea „netaxată”.

Ieri seară, doi tineri din comuna Giarmata, județul Timiș au vandalizat autobuzul M49, din care tocmai coborâseră, în comuna Cerneteaz, aruncând cu pietre. În urma săvârșirii acestor fapte, geamurile de la ușa mijlocului de transport au fost sparte, iar pagubele vor fi evaluate de către autorități.

promovare banner maxagro Muzeul TM
„Din cauza unor oameni ca aceștia, certați cu bunul simț, avem noi de suferit, în loc să ne bucurăm că avem cu ce ne deplasa. Era mai bine înainte?”
„În loc să se bucure că au un mijloc de transport cu care să meargă la casele lor, ei distrug ce, cu eforturi mari, au făcut alții. Locuitorii satului trebuie să ajute polițiștii să-i depisteze. Dacă nu, să-și aducă aminte când nu aveau cu ce ajunge în Giarmata, nu mai spun de oraș, că s-ar putea să se întoarcă de unde au plecat. Și până la organele statului, cred că avem și noi datoria să luăm atitudine atunci când indivizi de această factură recurg la acte antisociale, că prea ne facem că nu vedem nimic. Așteptăm vesti cu privire la acest incident!”  sunt comentariile, de pe rețele de socializare, ale cetățenilor din Giarmata.

Șoferul aflat în tură a depus plângere și, în acest moment, cazul este cercetat de polițiștii de la Secția de Poliție Giarmata.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/