VIDEO. Avansează lucrările la prima bază sportivă care se ridică la Timișoara în ultimii 32 de ani

baza sportiva costica
promovare online Timisoara Casa Auto

Cu bani de la Guvern, la Timișoara se construiește prima bază sportivă nouă din ultimii 32 de ani. Lucrările avansează, iar viceprimarul Cosmin Tabără anunță că peste puțin timp va fi montat și gazonul artificial.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, anunță că lucrările avansează pe șantierul bazei sportive care se construiește în apropiere de stadionul „Dan Păltinișanu”.

Vești noi de pe șantierul bazei sportive situată pe str. Costică Rădulescu, investiție finanțată de CNI. Astăzi s-a turnat placa de beton pentru etajul clădirii administrative, unde vor fi vestiarele și camerele tehnice. În scurt timp, se va monta gazonul artificial”, a afirmat Cosmin Tabără.

Baza sportivă de pe str. Costică Rădulescu este construită cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții. Aceasta se ridică pe un teren cu o suprafață de 14.000 mp, aflat aproape de stadionul „Dan Păltinișanu”. Valoarea investiției este de aproape șase milioane de lei.

promovare banner maxagro

Baza sportivă va avea un teren de sport standard, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, precum și un teren mai mic, pentru minifotbal, baschet sau handbal.

publicitate tmc 640