ACS Poli, determinată să nu ierneze pe ultimul loc. „Trebuie să învingem și dacă jucăm pe bitum!”

ACS Poli joacă ultimul meci oficial din 2018 departe, tocmai la gurile Dunării, cu Dacia Unirea Brăila. Deoarece este vorba de o distanță considerabilă, alb-violeții au plecat de joi spre estul României, de unde speră să vină cu o victorie care să îi țină departe, mai ales psihologic, de ultimul loc al clasamentului.

Poli are 10 puncte, iar Dacia Unirea Brăila, echipa antrenată de Florentin Petre, are 9. Așadar, formațiile vor să evite „lanterna roșie”. „Ne așteaptă un meci dificil. Vrem să câștigăm partida, mai ales că avem un parcurs bun în ultima perioadă. Echipa este conectată deja la miza jocului. Vrem să demonstrăm că ultimele etape nu au fost întâmplătoare prin prisma rezultatelor și a prestațiilor. Am încredere totală că băieții pot scoate un scor pozitiv în disputa de la Brăila. Este un lucru pozitiv, aceste realizări arată o creștere clară în joc. Acum, mergem la Brăila să demonstrăm încă o dată că încet devenim o echipă în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Nu au făcut deplasarea Motreanu și Keita, primul, pentru că e suspendat, iar norvegianul, pentru că antrenorul nu e mulțumit de el. „Nu îl vom putea folosi pe Motreanu, care este suspendat. În rest, nu avem probleme medicale. Nu l-am convocat pe Keita nici la acest meci, deoarece nu îmi place atitudinea manifestată de el la pregătiri. Știm că ne așteaptă un teren dificil, dar nu trebuie să ne gândim la asta. În fond, și ei vor evolua pe aceeași suprafață de joc. Trebuie să învingem și dacă jucăm pe bitum! Am încredere că băieții vor evolua bine și că vom încheia anul cu un nou rezultat pozitiv”, a mai adăugat tehnicianul lui Poli.

Partida de la Brăila începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizată.

Sursă foto: Cronica Violetă