ACS Poli a pierdut sub Turnul Chindiei. Visul salvării de la retrogradare pare tot mai îndepărtat

ACS Poli a pierdut cu 1-0 la Târgoviște, cu Chindia, echipa de pe locul secund, după ce dâmbovițenii au marcat din penalti, prin Cristian Cherchez. Gazdele au dominat toată prima repriză și elevii lui Viorel Moldovan au mai irosit ocazii și în repriza secundă, când au mai reușit și timișorenii să treacă de centrul terenului. Cu 22 de puncte, misiunea elevilor lui Valeriu Răchită pare una tot mai dificilă. 

Gazdele au dominat categoric jocul în prima repriză. În minutul 16, Calugher i-a dat peste picior lui Florea în careu și s-a dictat penalti. De la punctul cu var, Cherchez a marcat și elevii lui Viorel Moldovan au continuat să aibă ocazii. Același Cherchez a avut un șut deviat în corner, iar în minutul 32, Dinu Moldovan a reținut centrarea lui Șerban. Presiunea a continuat, iar în minutul 40, Florea a trimis în transversală. Până la pauză, ACS Poli a avut un singur șut, nici acela pe spațiul porții. Manolache a trimis din poziție bună pe lângă buturi, cu o execuție foarte slabă.

Stângăciile au continuat și în repriza secundă. În minutul 59, Cherchez a interceptat o pasă dintre Paramatti și portar, dar mingea a lovit bara laterală. Peste un minut, terenul a deviat un șut al lui sidorenco, spre norocul gazdelor. Nici Buzan nu l-a putut învinge pe Aioani, iar în minutul 71, gazdele au ratat o mare ocazie. Dinu Moldovan a avut însă o dublă intervenție la șuturile lui Vali Alexandru și Florea. Același Sidorenco a avut un șut pe lângă poartă, după care Moldovan a scos de trei ori din fața lui Leca, dar și din fața lui Șerban. În minutul 90, Mihaiu a trimis în plasa laterală, iar acțiunile timișorenilor din prelungiri nu au avut consistență.

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, D. Panait – Neguţ, D. Novac, Liv. Mihai, Andr. Şerban (A. Mihaiu 80′) – D. Florea (Rață 82′), Cherchez (V. Alexandru 66′)

ACS Poli: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (Bilia 61′), Uyi, Vl. Olteanu – D. Munteanu (Chemin 70′), Calugher – Bădăuţă (Golda 57 ‘),Buzan, Ant. Manolache – Sidorenco

Runda viitoare, ACS Poli primește vizita celor de la Energeticianul.