ACS Poli a pierdut și ultimul amical jucat în Antalya. A mai „dispărut” un jucător anunțat ca transferat

ACS Poli a terminat seria de patru amicale din Antalya cu o înfrângere, la scorul de 3-0 cu FC Lvov, locul 8 din prima ligă ucraineană. Astfel, alb-violeții au terminat cantonamentul turcesc cu patru înfrângeri în partidele de verificare. La timișoreni, a sosit în teste și Rafael Licu, fost jucător la SSC Farul, iar Josias Roulez e deja istorie!

După startul meciului, Denis Golda s-a accidentat în urma unui contact cu un adversar, iar Licu a intrat deja din minutul 10, poate mai devreme decât era planul inițial. Ajuns la 22 de ani, mijlocașul format la școala de fotbal al lui Dani Coman a mai trecut pe la Anorthosis Famagusta, în Cipru, și la Dunărea Călărași, ASA Târgu Mureș, Chindia Târgoviște și SSC Farul. Iarna aceasta, a fost pe lista destul de mare de jucători de care SSC Farul s-a despărțit.

Lvov a avut două ocazii, iar din minutul 19 a deschis scorul. Vlad Olteanu a provocat un penalty, iar ucrainenii l-au fructificat. Răzvan Began a avut o intervenție bună la o fază după un contraatac al advesarilor și la pauză s-a intrat cu 0-0. Din minutul 60, Lvov a mărit diferența. Vlad Olteanu s-a ales cu eliminare, fiind înlocuit cu Românu. După această schimbare, ucrainenii au marcat golul de 3-0, după ce Ghidurea a fost depășit de un adversar.

ACS Poli: Began – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Olteanu – Oprea, Pop – Golda, Rogoveanu, Bîrnoi – Drăghici.

Au mai intrat: Contra, Avram,  Licu, Motreanu, Codrea, Munteanu, Stere, Românu.

Josias Roulez, adus marți, plecat sâmbătă

Nu a jucat la acest meci belgianul Josias Roulez, care, din informațiile noastre, a plecat de la echipă. Marți, clubul l-a anunțat ca și transferat. În Antalya, ACS Poli a mai pierdut amicalele cu Ruzomberok, Dnipro 1 și cu Okzhetpes.

În țară, alb-violeții au câștigat amicalele cu Fortuna Becicherecu Mic, CSC Ghiroda și Giarmata Vii și Millenium Giarmata.