ACS Dumbrăvița va juca a șasea finală consecutivă a Superligii feminine de tenis de masă! Bănățencele au trecut fără emoții de semifinale

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

ACS Dumbrăvița va lupta din nou pentru titlul de regină a cluburilor de tenis de masă feminin din România, pentru al șaselea an consecutiv. Echipa din Banat a trecut lejer de semifinalele cu CSM Bistrița, iar elevele Nicoletei Husar au șansa să-și ia revanșa cu Farul Constanța după înfrângerea de anul trecut.

Turul și returul semifinalelor s-au disputat la câteva zile diferență. În tur, la Bistrița, Dumbrăvița s-a impus cu 5-2, iar luni, în returul de pe teren propriu, timișencele au câștigat cu 5-0. Au evoluat surorile gemene Andreea Zanfir și Mihaela Dospina și sârboaica Izabela Lupulesku. Finala campionatului se va juca tot tur-retur, în luna mai. Datele exacte urmează să fie stabilite. Adversarul va fi același de anul trecut, Farul Constanța.

În 2018, Dumbrăvița a pierdut finala cu echipa dobrogeană. Anterior însă, elevele Nicoletei Husar au câștigat patru finale consecutive, între 2014-2017.

untitled design set 970x90 px

Sursă foto: facebook.com/nicoletamariana.husar

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/