Timișoara, în continuare sufocată de mașini și cu o acută lipsă de locuri de parcare. Primarul Robu face un nou sondaj

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Problema lipsei locurilor de parcare este una dintre cele mai deranjante pentru omul de rând în capitala Banatului. Timișorenii caută minute în șir locuri de parcare atât în zona centrală, dar și în multe dintre cartierele din oraș. Conștient de problemă, primarul Nicolae Robu face un nou sondaj legat de subiectul parcărilor.

Practic, edilul readuce în discuție o idee care a mai fost propusă, și anume ca cetățenii din Timișoara să își poată închiria locurile de parcare de lângă locuință, contra cost. Robu și-a întrebat fanii paginii sale oficiale de Facebook dacă li se pare o idee bună. „Am amenajat în cartierele Timișoarei mii de locuri de parcare în cei 6 ani de când sunt Primar. Totuși, deficitul de astfel de locuri e f mare. Și există inclusiv unde am făcut amenajări. Tot mai mulți cetățeni, în diverse contexte și pe diverse canale, îmi cer să poată închiria un loc per mașină proprietate personală, dar nu mai mult de 2 per locuință, pt mașinile înmatriculate pe jud. Timiș. Îmi fac datoria să vă consult: ce părere aveți?”, este sondajul deschis de primarul Timișoarei.

După mai mult de o zi de când a lansat întrebarea, răspunsurile sunt destul de strânse. 52% dintre respondenți au votat „Sunt pentru închiriere”, în timp ce 48% au votat „Sunt împotriva închirierii”. Deocamdată, au votat 7.400 de conturi de Facebook, iar sondajul se va încheia peste cinci zile, sâmbăta viitoare. Și în comentarii, părerile sunt împărțite. În timp ce unii timișoreni îi transmit lui Nicolae Robu că ideea e foarte bună, deoarece sunt sătui să caute loc de parcare în jurul blocului din cauza autoturismelor înmatriculate în alte județe, alți cetățeni spun că măsura nu va rezolva problema.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În principal, contestatarii precizează că nu există destul loc astfel încât să se poată închiria destule locuri. Cei care spun că măsura e inutilă îi cer primarului să facă parcări subterane și supraetajate. De asemenea, mulți timișoreni îi transmit lui Robu că traficul e îngreunat și că semafoarele sunt mult prea multe.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/