Acorduri instrumentale de jazz vor răsuna în această vară la Timișoara

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Jazzul a fost întotdeauna un gen muzical multicultural și divers. Este un mix continuu de oameni, sentimente și muzică. Nume importante ale jazzului vor urca pe scena renumitului eveniment cultural: „JazzTM”.

După o pauză de un an, din cauza vremurilor pandemice, cea de-a opta ediție a festivalului „JazzTm” revine pentru publicul bănățean: „După un an plin de incertitudini și abordări diferite pentru buna desfășurare a festivalului, a venit momentul în care putem spune că anul acesta ne vom revedea. O ediție mai mică, dar sigură și plină de concerte memorabile va avea loc în perioada 2-4 iulie 2021”.

Nume importante ale jazzului mondial, dar și național vor urca pe scena din Piața Victoriei din Timișoara: Nubya Garcia, Ashley Henry, Marta Popovici & On The Fly, Ibrahim Maalouf-Quelques Melodies, Theon Cross, Adi Stoenescu Group, Jazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton Marsalis, Bokante, 7th Sense.

Programul festivalului se va derula astfel:

VINERI 2.07.2021 – Nubya Garcia , Ashley HenryMarta, Popovici & On The Fly

SÂMBĂTĂ 3.07.2021 – Ibrahim Maalouf – Quelques Melodies,Theon Cross, Adi Stoenescu Group

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

DUMINICĂ 4.07.2021 – Jazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton, MarsalisBokante7th Sense

Situația pandemică actuală solicită impunerea unor noi reguli de participare la eveniment. Intrarea este permisă doar persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare, celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore. Accesul persoanelor se face cu o oră înainte de startul programului oficial al festivalului.

Participanților li se va măsura temperatura și sunt rugați să păstreze distanța. Purtarea măștii este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe pagina de Facebook și site-ul evenimentului:
https://www.facebook.com/JazzTMofficial
http://www.jazztm.ro/despre.html

Autor: Iulia Vlad

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/