UPDATE. Acoperiș de bloc spulberat, locuri de joacă distruse de vânt și drum închis spre Muntele Mic!

Codul galben a început deja să facă pagube la Reșița. Pompierii s-au deplasat în două locații din Reșița, iar drumul care leagă telescaunul de Muntele Mic a fost blocat pentru siguranța cetățenilor.

Acoperișul unui bloc din Reșița a fost aruncat la zeci de metri depărtare, peste mașini. De asemenea, mobilierul amplasat în parcul de joacă din Parcul Tricolorului a fost dislocat de vânt, care suflă cu putere.

“Pompierii militari s-au deplasat în două locații. Au intervenit pe Străzile Zarandului și Progresului. Au ajutat la degajarea căilor de acces, după ce s-a desprins o suprafață de circa 200 de mp din acoperișul unui bloc. Prin intervenția lor s-au asigurat că viața oamenilor nu este în pericol”, a spus Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU “Semenic”. Probleme similare cu acoperișul blocurilor s-au înregistrat și în alte părți din Reșița.

UPDATE 1 – Populația este avertizată să evite deplasările pe cât posibil până când expiră avertizarea codului galben. Potrivit ANMH, atenționarea se întinde până pe data de 31 ianuarie, la ora 10.00. În intervalul menţionat, precipitaţiile vor cuprinde cea mai mare parte a ţării. Vântul va prezenta intensificări în toată ţara, cu viteze mai mari în Banat, Crişana, sudul Transilvaniei şi în Dobrogea, unde la rafală se vor depăşi 70 km/oră. La munte, vântul va sufla tare, cu peste 90 de km/oră, temporar viscolind zăpada.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. ENEL says:

    Profitorii ENEL. Am sunat aproape intruna la ENEL si am stat sa ascult, fara “succesuri”, si cate o jumatate de ora inteligenta artificiala care tot repeta si zicea de “cateva momente”.
    Au dat afara (in termeni academici “restructurat”) din echipele de interventii si acum se vaita ca echipele sunt pe teren. Bietii oameni sunt birjariti de ambele parti: pe de o parte patronii si sefii birocrati, care nu s-au suit vreodata pe vreun stalp, dar vor profituri cat mai mari si performante de la echipele din teren, tot mai putine, si pe de alta parte, oamenii care isi revarsa naduful pe echipele tot mai obosite (oboseala ce este fireasca si umana) pentru ca nu pot lua legatura cu vreun mare sef birocrat de-al lor sa li se spuna “pomana”.
    Patronii vremurilor de acum numai sunt interesati decat de profituri cat mai mari pentru a sta pe vreo plaja exotica. Cum altcumva ar putea decat prin a mai da afara din oameni si sa investeasca in roboti umani si inteligenta artificiala.
    Cand va fi o situatie mai grava decat vijeliile de acum cu siguranta ca vor declara ca ei nu sunt vinovati ci situatia si oamenii din subordine.