Achiziția celor 13 super tramvaie pentru Reșița, supervizată de ambsadorul Turciei!

Excelența sa, Fusun Aramaz, ambasadorul Turciei în România, a supervizat semnarea contractului de achiziție a unui număr de 13 tramvaie, procedura derulându-se online.

Achiziția a fost făcută prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, firma câștigătoare fiind DURMAZLAR MAKINA SANAYI VETICARET A.Ș. Valoarea totală a contractului este 135.362.500,00 lei – TVA inclus, cu termenul de livrare de 24 luni de la data semnării.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Contractul prevede că tramvaiele vor avea podea 100% coborâtă pe toată suprafața disponibilă pentru pasageri, vor fi acționate în curent alternativ, cu recuperare de energie la frânare. Viteza maximă de circulație prevăzută este de 70 km/oră, reglabilă, limitată electronic la 50 km/oră. De asemenea, acestea vor avea o capacitate de transport totală de minim 92 locuri, din care minim 28 pe scaune fixe, cel puțin 4 locuri marcate corespunzător, rezervate pentru persoanele cu mobilitate redusă sau femei însărcinate, situate în apropierea ușilor duble, un loc marcat corespunzător pentru cărucior de copii și un loc rezervat căruciorului rulant pentru persoanele cu dizabilități locomotorii”, a detaliat Andrei Apostol, șeful Biroului de presă al Primăriei Reșița.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/