Acelaşi final de coşmar

Muncitorul Reşiţa a pierdut din nou pe teren propriu un meci pe care l-a controlat aproape în totalitate, 3-4, cu CSMS Iaşi.

Băieţii lui Viorel Lolea au strâns şi la meciul de aseară un număr important de microbişti în Sala Polivalentă, chiar dacă partida a putut fi urmărită în direct şi pe micul ecran. Ca şi în rundele precedente, a fost spectacol, dar, din păcate, cei care s-au bucurat la urmă au fost oaspeţii.

Fără Mozici şi Pitaru, două piese de bază, şi cu Vădrariu şi Călin legitimaţi cu doar câteva ore înainte de ora jocului, Muncitorul a controlat uşor prima repriză. Călin a deschis scorul după doar şase minute de la fluierul de start, însă ieşenii au egalat în mai puţin de un minut. Ilaş i-a adus în avantaj pe reşiţeni până la pauză, dar lucrurile s-au schimbat dramatic în partea secundă, la fel ca în meciul cu Târgu Mureş. Mai întâi, Pricop a egalat la doi, după care Ilaş a realizat dubla şi a readus speranţa în tabăra gazdelor, speranţă pe care Sile Giurcanu a menţinut-o vie cu câteva intervenţii salvatoare. Reşiţenii au cedat fizic pe final şi au intrat în criză de idei, în timp ce experienţa superioară a moldovenilor în fotbalul de sală s-a văzut foarte clar. Pricop şi Cataramă au înscris cu două scăriţe de toată frumuseţea în poarta Muncitorului, ieşenii trecând în avantaj, 3-4. În puţinele secvenţe rămase de jucat, reşiţenii s-au dovedit lipsiţi de inspiraţie, chiar dacă au jucat în superioritate numerică, preferând să renunţe la portar. Acest nou eşec, al treilea consecutiv, nu e nicio tragedie, însă scoate în evidenţă carenţele din echipa lui Lolea. S-a început târziu, lotul e subţire şi e nevoie de răbdare.

 „Am făcut un joc foarte slab, chiar dacă am condus de trei ori. Ţin să felicit jucătorii pentru efortul depus, suntem la început de drum în Liga I. Futsalul e foarte diferit de fotbalul mare, nu am avut viteză în joc, am stat foarte bine în faza de apărare. Ne-au plecat doi jucători importanţi, am adus jucători noi şi nu putem emite foarte mari pretenţii după trei antrenamente cu ei. Sperăm să ţinem steagul sus până la finalul turului şi să ne pregătim foarte bine în iarnă. Mulţumesc publicului prezent într-un număr foarte mare, ne pare rău că i-am dezamăgit pe suporterii noştri”, a declarat antrenorul Viorel Lolea.

Comments

  1. SPECTATOR says:

    Nu-i nimic,ati castigat un foarte bun stergator de podele,un copil de vreo 8-9 ani,instruit la fata locului de insusi maestru de ceremonii,TONEL!Si cum meciul a fost televizat,cu chestia asta ne-am facut de ras in toata tara si poate, cei de la Protectia Copilului se vor sesiza!Intrebare…Daca era copilul lui Lolea sau al altuia din staf,il puneau sa stearga podeaua?Oricum podeaua a fost stearsa de echipa din Iasi cu jucatorii gazda!Luati D-lor un om de la canal si puneti-l sa faca treaba asta!

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Întreaga vină pentru înfrângerea din acest meci cât şi cel cu Târgu Mureş îi revine antrenorului Viorel Lolea care ar trebui să renunţe la una din funcţiile sale. Păcat că nu ştim să ne facem autocritica Lolek! Dacă ai stat foarte bine în apărare cum de ai luat 2 goluri ca la pompieri, cu “scăriţa”?