Aceeași echipă la Primăria Berzasca. Traian Mateescu, viceprimar pentru al patrulea mandat

De mai bine de un sfert de secol, electoratul comunei Berzasca a ales să-i ofere continuitate edilului Petru Nicolae Furdui, indiferent de formațiunea politică din partea căreia a decis să candideze, fapt care denotă că, în cadrul alegerilor locale, cel care a contat a fost omul și mai puțin partidul. De o astfel de continuitate, de data aceasta, din partea aleșilor locali, s-a putut bucura și Traian Mateescu, politicianul secondându-l pe edilul-șef în exercițiu pentru a patra oară consecutiv.

Despre cum au decurs lucrurile în ceea ce privește procesul electoral pentru alegerea viceprimarului comunității din Clisura Dunării, ținând cont de anomaliile scoase la iveală pe aceeași temă în orașul de pe Valea Carașului, primarul Petru Nicolae Furdui a ținut să precizeze pentru expressdebanat.ro:

„Alegerea viceprimarului pe raza UAT-ului nostru s-a desfășurat conform legislației. Nu am întâmpinat niciun fel de problemă în acest sens. Domnul Mateescu a fost ales, în primul rând, datorită încrederii acordate de către colegii săi consilieri, cei care au ales continuitatea. El a fost ales cu unanimitate de voturi – fiind singura variantă propusă pentru această funcție”.

leader board 728 x 90 px

Reamintim că în urmă alegerilor de la finele lunii septembrie, alianța PSD-Pro România a reușit să obțină un număr de șapte mandate în cadrul Consiliului Local Berzasca, liberalii – trei, în timp ce Uniunea Sârbilor va avea un singur reprezentant la masa decizională.