ACCIDENT TERIBIL. Maşină ruptă în două de un copac! Trei tineri, transportați de urgență la spitalul din Caransebeş!

Mărturiile celor care s-au strâns la faţa locului, între localitățile Obreja și Glimboca, sunt de-a dreptul înfiorătoare! Aceştia au vorbit despre patru victime, trei băieţi şi o fată, care ar fi plecat mai mult morţi decât vii spre spital.

Viteza și neatenția fac din nou victime pe șoselele din Caraș-Severin. Tinerii au vrut, probabil, să-și testeze limitele, însă au plătit scump. Mașina care circula cu viteză excesivă între localitățile Obreja și Glimboca nu a mai putut fi controlată și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului mașina a fost practic descompusă în zeci de bucăți. Caroseria s-a rupt efectiv în două. Circulația pe Drumul Național 68 Caransebeș – Hațeg a fost blocată mai mult de o oră, creându-se astfel coloane de mașini de o parte și de alta.
Cele mai recente informații spun că în autoturism se aflau trei tineri, nu patru, aşa cum vorbeau cei ajunşi la faţa locului. Mai mult decât atât, nimeni nu a murit, aşa cum s-au temut cei care au văzut rămăşiţele maşinii, împrăştiate pe sute de metri. Cei trei tineri ar fi ajuns la Spitalul Municipal Caransebeş doar cu fracturi de gambă, viaţa nefiindu-le pusă în pericol.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!