Accident spectaculos la ieșire din Berzovia!

accident berzovia (2)

Inconștiența unui tânăr de 23 de ani a băgat trei oameni în spital. Mașina în care se afla a fost făcută praf după impactul cu un alt autoturism și apoi cu un cap de pod.

Accidentul a avut loc aseară, la ora 19.24, pe DN 58B, la ieșire din Berzovia spre Timișoara, spun polițiștii cărășeni. Au fost implicate două autoturisme care circulau din direcții opuse, iar o depășire neregulamentară efectuată de un șofer de 23 de ani a dus la producerea accidentului.

În urma impactului, mașina sa a fost aruncată într-un cap de pod și apoi – în afara drumului. Autoturismul a fost pur și simplu distrus. Cauciucurile din față și motorul au zburat la câțiva metri. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu își piardă viața. Au ajuns totuși la spital cu răni șoferul de 23 de ani, mama sa și o femeie de 57 de ani din Gătaia, cea care se afla la volanul celeilalte mașini.

Niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool. S-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

accident berzovia (1)