Accident rutier grav la Caransebeș. O victimă se află în stare gravă!

Un tânăr de 19 ani se află internat la Spitalul Orășenesc din Caransebeș, după ce o mașină a intrat într-un stâlp de iluminat stradal. Polițiștii au mari semne de întrebare vizavi de persoana care conducea autoturismul, astfel că accidentul i-a băgat în priză pe oamenii legii.

În urmă cu puțin timp, pe Strada Libertății din municipiul de pe Timiș și Sebeș, un bolid a intrat în plin într-un stâlp amplasat pe marginea drumului. Cauza probabilă este viteza. Un tânăr de 19 ani se află în stare gravă, cu leziuni multiple în zona capului, iar un altul a fugit de la locul accidentului, reîntorcându-se după ce polițiștii au declanșat ancheta la fața locului.

„Are un traumatism cranio-cerebral și în prezent se află internat la spital”, au afirmat reprezentanții Ambulanței Caransebeș despre victima accidentului.

Momentan, nu se știe cine a condus, dar oamenii legii vor avea răspuns la această întrebare în cel mai scurt timp posibil.

UPDATE

Tânărul teribilist din Caransebeș care a considerat strada Libertății pistă pentru curse, are permisul suspendat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Deși fără permis, Samoilă Bona s-a urcat din nou la volan, însă de această dată urmările sunt mult mai grave. Prietenul său, care se afla pe locul din dreapta Adrian Bogdan Dia, a fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara în această dimineață, după ce ieri seară a suferit un traumatism cranio – cerebral sever. Pentru că șoferul a părăsit locul accidentului, ca un laș lăsându-și prietenul inconștient, Bona a fost adus la secția de urgențe a Spitalului Municipal 6 ore mai târziu. Samuilă Bona riscă acum închisoare pentru săvârșirea a trei infracțiuni: conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămarea corporală din culpă.