Accident pe A1, lângă Lugoj! Șoferul a fugit, avea droguri în mașină

captura droguri autostrada lugoj
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un șofer a provocat un accident pe autostrada A1, la intersecția cu A6, și a fugit. Era băut și avea și droguri în mașină. 

Accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Șoferul s-a îndreptat spre Lugoj, dar a fost prins de polițiști pe centura orașului. În urma testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Totodată, în urma efectuării controlului în interiorul autoturismului a fost găsită o pungă ce conținea substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive. Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Caraș-Severin.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/