Accident mortal pe un drum forestier din Caraș-Severin

Nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă i-a adus sfârșitul unui timișorean care desfășura activități de exploatare forestieră în apropierea satului Știnăpari.

Astăzi, în jurul orelor amiezii, Poliția orașului Moldova Nouă a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit în zona capului de o creangă, pe un drum forestier, în apropierea localității Știnăpari, existând totodată posibilitatea ca acesta să fi decedat în urma loviturii.

Potrivit primelor cercetări, victima, în vârstă de 40 de ani din județul Timiș ar fi desfășurat activități de exploatare forestieră, împreună cu alte persoane, acesta fiind angajat ca drujbist la o societate comercială axată pe exploatarea de material lemnos din zonă.

În urma loviturii accidentale a copacului pe care-l tăiase, bărbatul a murit pe loc. Ulterior, cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vedere efectuării necropsiei.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.