UPDATE. Accident mortal pe DN 6, în județul Timiș! Copil de 3 luni, implicat în impact!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Șapte persoane au fost implicate într-un accident grav, în această dimineață, pe Drumul Național 6, în localitatea Lovrin din județul Timiș. Două persoane au murit pe loc, iar pentru una dintre victime a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

Alarma s-a dat în jurul orei 7.30. Un autoturism care circula dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat într-o altă mașină care circula regulamentar din sens opus. Șoferul și pasagera de pe scaunul din dreapta, aflați în mașina care a intrat pe contrasens, au murit pe loc.

În cealaltă mașină se aflau 4 adulți și un copil de 3 luni. Pentru salvarea unuia dintre bărbați, cu răni multiple, a fost solicitat elicopterul SMURD.

„În autoturismul aflat în afara părții carosabile se aflau 5 persoane (3 bărbați, o femeie și un copil de aproximativ 3 luni). Trei persoane au fost transportate la spital de către echipajele SAJ, fiind conștiente. O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD. În prezent la locul intervenției se află un bărbat care va fi transportat la spital cu elicopterul SMURD”, detaliază pompierii militari din Timiș.

Din cauza accidentului, traficul a fost întrerupt.

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 10.50

Șoferul mașinii care circula regulamentar are 30 de ani, iar femeia din același autoturism – 19 ani, ea fiind mama copilului în vârstă de 3 luni, singurul pasager care a scăpat fără nicio rană. Ceilalți doi bărbați găsiți în afara mașinii au 39 și 44 de ani.

În mașina care a pătruns pe contrasens se aflau doi soți, de 49 și 43 de ani, ambii decedați.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/