Accident mortal la sensul giratoriu de la Jupa

Un bărbat și-a găsit sfârșitul în această seară la volanul mașinii cu care s-a răsturnat pe Drumul Național 6. Din păcate, omul a suferit leziuni atât de grave încât medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Pompierii din Caransebeș au fost solicitați sa intervină, în jurul orei 19.35, la un accident rutier produs pe DN 6, la sensul giratoriu spre Jupa, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Echipajele de intervenție ajunse la locul accidentului au descarcerat și extras victima din autoturism, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Caransebeș. Bărbatul, care se afla singur în mașină, era inconștient, cu traumatisme și leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul chiar la fața locului.

leader board 728 x 90 px

„Un autoturism care circula pe DN 6, din direcția Caransebeș către Lugoj, la km 458, s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, după ce ar fi lovit inelul de protecție a sensului giratoriu de la intersecția cu Centura Ocolitoare a municipiului Caransebeș”, transmit polițiștii cărășeni.

Cercetările continuă pentru a se stabili exact care au fost cauzele producerii accidentului.