Accident mortal la ferma de păsări din Berzovia

Un angajat al fermei de păsări de la Berzovia a murit astăzi după ce un utilaj l-a lovit chiar în timpul serviciului. Omul ar fi încercat să salveze un câine care a intrat printre roțile unei remorci.

Accidentul s-a petrecut în această dimineață. Bărbatul de 63 de ani ar fi încercat să salveze un câine care intrase sub o remorcă aflată în mișcare. Din nefericire, utilajul l-a surprins și pe el, atât bărbatul, cât și animalul fiind uciși sub roți.

„Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată în această dimineață despre faptul că în curtea unei ferme din Berzovia un angajat ar fi fost călcat de un tractor. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acestuia. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că persoana decedată este un bărbat de 63 de ani din Bocșa, angajat al societății comerciale în cauză. Acesta ar fi fost accidentat de un utilaj condus de un alt angajat de 60 de ani din Berzovia”, transmit polițiștii cărășeni.

leader board 728 x 90 px

Oamenii legii au efectuat cercetarea la fața locului și au informat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Sursă foto: Arhivă