UPDATE. Accident în zona Buchin! Un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

autoturism tir

Impact frontal, în această dimineață, pe Drumul Național 6, în zona localității Buchin. Un autoturism și un TIR s-au ciocnit. 

Accidentul rutier la avut loc în jurul orei 9.30. La fața locului s-au deplasat pompieri militari, polițiști, un echipaj al Ambulanței, dar și reprezentanți ai Secției de Drumuri Naționale Caransebeș. Un autotren și un autoturism au fost implicate într-un accident, în urma căruia două persoane necesită îngrijiri medicale. Din fericire, nimeni nu a rămas încarcerat. Circulația se desfășoară pe un singur fir, alternativ.

UPDATE, ora 11.00

Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului cu numere de Mehedinți ar fi venit din Germania și ar fi adormit la volan. TIR-ul era condus de un cetățean turc care se îndrepta spre Lugoj. La spital au ajuns doi bărbați din autoturism (șoferul și pasagerul din dreapta față), ei fiind supuși unor investigații medicale.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

În acest moment se așteaptă un cap tractor de la Slatina Timiș, care să mute semiremorca și să scoată TIR-ul de pe partea carosabilă.