„Luminița Jivan avea înclinații spre lucruri pozitive, dar puterea, banii, mândria și orgoliul te pot distruge!”

untitled design set 970x90 px

Adrian Torma, liderul PSD Moldova Nouă, e martor denunțător într-unul din dosarele de corupție care îi vizează pe Luminița Jivan, fostul consilier personal al președintelui CJ Romeo Dunca, și pe omul de afaceri Valentin Armașu.

Politicianul de la Dunăre a vorbit la Express Live despre rolul pe care a fost nevoit să-l joace, dar și despre motivele pentru care cea care deschidea ușa cabinetelor miniștrilor pentru primarii din Caraș-Severin veniți în București după bani trebuie să dea acum explicații în sala de judecată. Există un dosar penal în care eu am o poziție avantajoasă din punct de vedere al societății normale. Trebuie să încercăm să fim conștienți că în momentul în care cineva încalcă legea, altcineva trebuie să reclame și să aibă curajul să nu mai întoarcă capul ca și cum nu ar fi văzut. Eu sunt într-o poziție de care sunt foarte mândru și pe viitor cred că ar trebui să fie cât mai mulți dintre români mândri că mai există și oameni care, indiferent de prietenii, neprietenii, afinități, au acest curaj.”, a explicat fostul primar de la Moldova Nouă.

Acesta a mai dat de înțeles că ar fi refuzat să intre în afaceri murdare în calitate de primar, că le-a denunțat organelor de cercetare penală, iar ulterior a fost privit cu ochi suspicioși și acuzatori de multă lume. „A fost o chestiune de demnitate și de curaj. La fel și în 2017-2018, am avut curajul să spun despre traumele și bolile care erau în interiorul PNL și s-a dovedit mai departe că au reușit ca, în niciun an, să distrugă ce, de fapt, nu construiseră ei, fusese un vot negativ împotriva PSD. S-a dovedit că am avut dreptate. În acest dosar sunt într-o poziție foarte avantajoasă, o poziție pe care am ales-o fără să fiu mânat de alte probleme sau întâmplări care mi s-au petrecut mie, ci pur și simplu din conștiința mea.”, a afirmat Adrian Torma.

Totodată, liderul social-democrat de la Dunăre a vorbit cu un evident regret despre situația Luminiței Jivan, fostă șefă PSD, deputat în Parlamentul României, iar acum ieșită complet din scena politico-administrativă din cauza dosarelor penale deschise pe numele său. „Luminita Jivan este parte din acel dosar. Eu nu mai am o relație cu domnia sa. Dânsa avea anumite înclinații spre a face lucruri bune și pozitive, dar puterea, banii și dorința de ați arăta mândria și orgoliul de multe ori te pot distruge.”, a conchis Torma.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/