UPDATE 2. Accident în lanț pe DN6! Un șofer a adormit la volan!

explo 1000x200

Trei persoane au ajuns la spital, în această dimineață, în urma unui accident rutier produs pe cel mai circulat drum din Caraș-Severin. Șoferul unui autoturism a adormit la volan.

Un nou accident a avut loc astăzi, înainte de ora 5, pe DN6, drumul pe care se produc cele mai multe accidente rutiere grave în Caraș-Severin, fiind și cel mai circulat. Un șofer de 45 de ani din Mehedinți se îndrepta dinspre Orșova spre Caransebeș, iar pe raza localității Cornea, a adormit la volan. Mașina lui a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară, condusă de un bărbat de 52 de ani, după care a lovit frontal o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 63 de ani.

În urma coliziunilor repetate, șoferul din Mehedinți și doi pasageri din mașina pe care o conducea au fost răniți și transportați la Spitalul Municipal Caransebeș.

Ora 13.40

Cele 3 persoane rănite au rămas internate în spital, având fracturi ușoare. Viața lor nu este pusă în pericol.

Ora 16.30

Se pare că accidentul s-a soldat, de fapt, cu 4 victime. La spitalul din Caransebeș a ajuns și unul dintre șoferii de autoutilitară, cu fractură de stern. Nici acesta nu are însă viața pusă în pericol.

banner 970 x 250