Despre narcisism. Cu Marcel Vela și Silviu Hurduzeu [VIDEO]

Senatorul liberal Marcel Vela a declarat în mai multe rânduri că tablourile cu foștii președinți și cu cel în funcție ar fi cea mai mare realizare a actualei conduceri a Consiliului Județean Caraș-Severin, recent rostind și termenul de „narcisism” pe lângă aceste observații. Încercând să fie la fel de spiritual ca secretarul Senatului, Silviu Hurduzeu a dorit să-i răspundă în același registru.

„După ce a înfrânt în alegerile locale la PNL, a revenit în județul Caraș-Severin pe principiul vulpii care spune că strugurii la care nu ajunge erau acri și a început să dezvolte subiecte ample, acuzând, fără a nominaliza pe această temă, de narcisism. Nu știu pe cine a acuzat de narcisism… bănui că pe noi… Consiliul Județean… cei care am comandat aceste tablouri”, a fost replica președintelui Hurduzeu.

Când spune „alegerile locale din PNL”, cel mai probabil Hurduzeu se referă la recent încheiatele alegeri interne din PNL, unde senatorul Marcel Vela a candidat pentru un post de vicepreședinte și a pierdut.

Liderul PNL Caraș-Severin a ironizat joi, într-o conferință de presă, conducerea județului, precizând că marile realizări făcută de aceasta într-un an de zile au fost intabularea drumurilor și cele șase tablouri atârnate pe perete Palatului Administrativ, semnate de celebrul caricaturist Ștefan Popa Popa’s, cu toți liderii care au ocupat fotoliul administrației județene de-a lungul timpului. „M-a surprins că această acuzație de narcisism vine de la un om care și-a scris numele pe toate fântânile pe care le-a făcut în municipiul Caransebeș, un om care din bugetul local al municipiului Caransebeș a transmis în fiecare an de Paști și de Crăciun felicitări fiecărei familii din municipiul Caransebeș, pe banii contribuabililor din Municipiul Caransebeș. Adică fiecare cetățean din municipiu Caransebeș, timp de 3 mandate, a primit de 2 ori pe an o felicitare, pe banii proprii, cu semnătura domnului Vela, și aia imprimată”, și-a încheiat Hurduzeu replica.