Accident grav pe A1, în dreptul localității Orțișoara. O femeie a murit, o altă persoană a fost grav rănită

Trei persoane au fost implicate, duminică înainte de prânz, într-un grav accident care a avut loc pe autostrada A1, în dreptul localității Orțișoara. O femeie în vârstă de 32 de ani, care a rămas încarcerată în unul din cele două autoturisme implicate în accident, a fost declarată decedată.

Apelul a fost dat în jurul orei 11.10. A fost alertat Punctul de Lucru Pișchia și Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara, iar la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ cu medic. Alertat a fost și elicopterul SMURD.

leader board 728 x 90 px

„În accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs între doua autoturisme implicate în coliziune. O persoană de sex feminin este încarcerată și decedată, din păcate, prezentând leziuni incompatibile cu viața. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Din celelalte două persoane in viață, una are nevoie de îngrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la fața locului.”, a transmis ISU Timiș.

Femeia care a decedat avea 32 de ani. O alta, rănită de asemenea în accident, are 46 de ani. A treia persoană implicată în accident este un tânăr în vârstă de 28 de ani.

Traficul este blocat la această oră, pe sensul de mers către Arad.

Foto: ISU Timiș